Om oss

Eduwork bildades som en lösning på bristande samspel mellan utbildning på universitetsnivå och näringsliv. Vi har skapat en portal där branschbolag och studenter möts i olika sammanhang.

Läs mer

Eduwork bildades som en lösning på bristande samspel mellan utbildning på högskole- och universitetsnivå och näringsliv.

På eduwork.se synliggörs studenter för arbetsmarknaden redan från sin första skoldag. Näringsliv kan kontakta studenter efter sina behov eller publicera tjänster, aktiviteter och filmer ut mot de utbildningsprogram man väljer att ansluta sig mot. 

Eduwork tillhandahåller också utbildningsserier med tydligt studentfokus. Utbildningsserier där arbetsroller beskrivs och där du som student får karriärtips från näringslivet inom just din bransch. Matnyttig kunskap som förbereder studenter än mer för vad som komma skall - arbetslivet.

Vi har skapat en plattform där bryggor minskas och knivskarpa samspel mellan studenter och näringsliv skapas. Som i slutändan, leder till mer jobbmöjligheter för den enskilde studenten och effektivare processer avseende rekrytering, marknadsföring och employer branding för näringsliv.Eduwork bidrar till

  • Fler jobbmöjligheter för studenter
  • Bättre förberedda studenter inför arbetslivet
  • Tidseffektivare och enklare rekrytering för företag
  • Smartare sätt för företag att nå ut med sitt varumärke